Derde keer, alwéér een goede keer? Brandweer Herentals houdt ook dit jaar een fuif voor het goede doel.

De voorbije twee edities mogen zonder blozen een succes genoemd worden. Respectievelijk werd er aanDe Belgische Brandwondenstichting en vzw Pinnocchio een vette cheque overhandigd. 

De opbrengst van deze derde editie gaat naar 'Oscare'. Deze Antwerpse organisatie heeft een brede waaier activiteiten rond brandwonden. Zij staan in voor preventie, opleidingen, nazorg, onderzoek… van brandwonden en de littekens die hierdoor ontstaan . Ook regelen zijn lotgenotencontact en bieden zij steun aan iedereen die door brandwonden getekend is voor het leven... Meer info op www.oscare.be . 
 
De Hertalse spuitgasten (en -vrouwen) nodigen daarom iedereen uit in zaal ’t Hof, op de markt in Herentals. 

DJ P.I.F en DJ KroLLtecK zorgen voor knallende muziek. De deuren gaan open om 21u30 en meteen is er een Happy Hour. In de grote zaal kan je terecht voor dans, sfeer en drank… Voor zij die het wat rustiger willen is er een bodega met wijn en cava.

Kaarten zijn voor €3 in voorverkoop verkrijgbaar in Club Human (centrum Herentals), de brandweerkazerne aan de Oud-Strijderslaan en in bloemenwinkel Annica’s. (Molenvest). Aan de kassa betaal je €5.

Op Facebook kan je alles volgen: word vriend van 'Night On Fire'...

Waar : Zaal 't Hof
Wanneer : 16 november.